Nätbingo är både spännande och avslappnande! Testa du också

Nätbingo är både spännande och avslappnande! Testa du också. Du bestämmer helt själv när du vill spela. Trivs du inte med dina medspelare så är det bara att surfa in till ett annat bingorum. På vissa sajter (Svenska Spel är ett exempel) kan du till och med välja att bara spela mot dig själv. Hur enkelt som helst. Det är inte konstigt att fler och fler går över till nätbingo. Idag finns det en mängd speloperatörer på nätet. Alla är inte helt pålitliga. Du som vill spela tryggt på nätet, besök bingonostop.se. Vi arbetar endast med spelombud som uppfyller de striktaste säkerhetskraven.

Bland de nyare och hetare spelsajterna på marknaden hittar du Bingo Bongo. Här kan du välja mellan traditionell bingo med 75 nummer och en mer avancerad variant som omfattar 90 nummer. Företaget, som är licensierat på Gibraltar, har snabbt lockat till sig växande skaror av bingoentusiaster. För dig som spelar och vinner har det betydelse var spelombudet är lokaliserat. I skrivande stund är nämligen Bingovinster befriade från skatt så länge spelombudets huvudsakliga verksamhet är förlagd till EU/EES-zonen. På amerikanska sajter däremot betalar du en betydande del av förtjänsten till den amerikanska skattemyndigheten, IRS.

En kul grej hos Bingo Bongo är att du kan både spela individuellt eller i ett lag. Att spela tillsammans med andra i lag är förstås ett bra sätt att skaffa nya vänner och bekanta. Bingo Bongo organiserar dessutom exklusiva träffar för sina medlemmar. Har du tur kan du vinna biljett till en kryssning i Karibien och en chans att träffa dina medspelare! För allt om spelsajten Bingo Bongos, gå till www.bingononstop.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *