höga försäkringspremier för din bil

Har du tröttnat på att betala höga försäkringspremier för din bil? Nu finns det en gratistjänst för dig som vill hitta det mest fördelaktiga erbjudandet på marknaden. Besök oss på Bilforsakrare.se idag så hjälper vi dig rätt i försäkringsdjungeln.

Bilförsäkrarna.se hittar du dessutom viktig information om ett flertal enskilda försäkringsgivare. Aktsam är ett bra alternativ för dig som letar efter ett pålitligt bolag. Förutom trafikförsäkring samt halv- och helförsäkring tillhandahåller Aktsam även hyrbilsförsäkring. Denna tilläggsförsäkring är ett utmärkt alternativ för dig som har stort behov av tillgång till ditt fordon. Om du har frågor, kontakta då Aktsams kundservice på 0771-31 10 00 och hör dig för om deras olika avtal.

I det fall de skador som uppstått på din bil täcks av försäkringen garanteras du genom Aktsams hyrbilsförsäkring ersättning för hyrbil som täcker 75 % av dygns- och kilometerkostnaden eller upp till 100 kronor per dag.

Vissa företag har speciella erbjudanden för specifika märken. Exempelvis tillhandahåller Trygg Hansa specialförsäkringar för Honda och Peugot. Dessutom får du upp till 20 % rabatt om du samlar alla dina försäkringar hos Trygg Hansa.

Om du har frågor om detta eller andra förmåner, kontakta då Trygg Hansas kompetenta kundservice på telefonnummer 0771-111 600. För ärenden som gäller skador kan du även ringa 0771-111 500. Telefontid är vardagar mellan 08:00 och 17:00. Dessutom finns en chattjänst som är öppen vardagar mellan 10:00 och 21:00.

Om allt detta och mycket annat kan du läsa mer om på Bilforsakrare.se. Vi hjälper dig att hitta den mest förmånliga bilförsäkringen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *