Fundera på dina önskemål och behov innan du köper din läsplatta.

Många som skaffar sig en läsplatta tänker inte igenom köpet på allvar innan de köper den. Din läsplatta ska uppfylla de förväntningar som du har på den. Jag skulle vilja ge dig några värdefulla råd innan du köper din läsplatta.
Det här är bara några av de viktigaste sakerna. Jag hoppas att kunna återkomma med fler råd senare.

Först måste du bestämma hur många e-böcker du kommer att vilja spara i minnet. Olika läsplattor har olika kapacitet, så välj en som passar för dina behov. Vissa läsplattor har ett utbyggbart minne. Investera i en som kan uppgradera minnet om du senare vill öka storleken på ditt e-bibliotek.
Nätpublikationer kan finnas i många olika filformat, så din läsplatta bör kunna öppna e-böcker som publiceras i de format som du ofta använder. Vissa läsplattor kan endast hantera en filtyp. Du bör alltså välja en som kan läsa så många filformat som möjligt.

Dagens läsplattor använder sig av molnteknik. Dina e-böcker kan lagras i molnet och läsplattan kan ta tillbaka dem när du vill läsa. Observera att detta endast är möjligt med läsplattor som har internettillgång. Leta upp dina läsplattor hos www.läsplatta.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *