De bästa Android-apparna för barnen

Nu har du köpt mobiler till dina barn och ska se till att de har bara appar som håller dom sysselsatta och samtidigt kan lära dem en del. Vilka ska du då välja? Här kommer några förslag.
AniWorld Lite
Detta är en utmärkt app för barn i åldrarna ett till fem. Det lär barnen namnen på olika djur och ger dem en chans att mata och klappa dem.
HomeWork
Detta är inte en rolig app men det är en bra app – och den är riktad till de äldre barnen. Med denna gratisapp kan man schemalägga läxor och lektioner, skapa påminnelser, få en översikt på inplanerade prov och kunna hantera sin tid mer effektivt. Den fungerar bra på en surfplatta och stöder båda skärmvinklarna och är extremt enkelt att använda.
Famigo Sandbox
Famigo Sandbox är ett briljant och gratis sätt att göra din Android-enhet säker för dina barn. Den inkluderar en gratisapp för barnen att spela med samt ger information om certifierade säkra appar som föräldrarna kan bläddra och välja mellan. Det finns inga annonser eller  app-inköp och du får en plattform som endast visar spel och aktiviteter som specifikt är för barn.
Kids Numbers och Math
En smart och söt app som erbjuder dina barn de grundläggande språngbrädor in i en värld av siffror. Appen är enormt underhållande och barnen kommer att njuta av att lära sig siffrorna 1-20 med de olika övningarna som erbjuds.
Har du inte köpt mobil till barnen än hittar du bra och billiga på www.billiga-mobiler.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *